divendres, 27 de març del 2009

El Batlle de los vampiros.





El ball que hi ha hagut aquests dies al nostre consistori ha estat de carteres, la de cultura concretament ha sortit volant per la finestra del darrere...calen canvis per millorar eficiència diuen...

Ara el senyor batlle demana comprensió a les entitats davant la retallada de pressupostos que està vivint cultura(si senyors,hi ha un cartipàs de cultura on suposadament hi ha vida!!!) venen temps de vaques magres i aixó vol dir que els recursos es destinaran a mesures socials, és el moment de solidaritzar-nos amb qui pitjor ho passa, fins aquí força lògic...però..

I doncs? en quin marc encabim les ja famoses goteres de 100.000 euros? quines entitats són les que han de tenir paciècia? i fins quan?.
Cultura i Tarragona són compatibles? quines actuacions socials es prendan ara que venen mal dades? i quins requisits caldran per aspirar a alguna ajuda municipal; dir-se tecla? tenir taronges amargues a la panera de la cuina?, ser soci del nàstic?? (...)

Tot plegat molt tenebrós, per molta transparència que ens vulguin vendre.En qualsevol cas val la pena llegir la entrevista amb en Ballesteros de prota i que a dia vint-i-sis de març han publicat al diari de tarragona, recomanació:
intenteu fer-vos amb un exemplar imprés, la versió digital talla la entrevista en el millor moment...una llàstima.
El que està clar és que davant d'aquest panorama la ballarem els de sempre...què hi farem!!







pd vagi per endevant el meu reconeixement cap a en Roman Polansky i la genialíssima "el baile de los vampiros", també cap a la família munster en pes, si alguns perden l'oremus a d'altres només ens queda el sentit de l'humor...