diumenge, 19 d’abril del 2009

Primera prova.




I ja en van sis d'anys iniciant oficialment la temporada a la plaça el rei (on si no?).Recordo la primera diada d'inici de temporada, aquella que va fer-se en solitari i sense paella posterior amb tres rondes de castells de sis...aquell 2004 hi havia moltes novetats als pisos alts i la tècnica no volia fer debutar els menuts al liceu (entenguis La Rambla)per sant jordi.Massa responsabilitat.



Va ser aquella una diada un tant atípica, lligada relativament ràpid i amb un nom ben pragmàtic que deixava de banda la lírica.En un format gens habitual per aquestes terres nostres on per història tenim tendència a ajustar-nos al santoral.



I tot i que en realitat rés a nivell tècnic aquell dia va tenir trascendència la diada va funcionar bé, tant que sis anys després és ja un clàssic que ha crescut i ha generat tendència...qui ho havia de dir!



Avui a plaça les mateixes intencions que cada any, rodar menuts i arrivar a Sant Jordi amb alguna diada al sac.I de com ha anat els tècnics n'hauran de treure conclusions (perquè diades com la d'avui no deixen de ser un banc de proves).Per tant atenció al tres que s'ha perdut incomprensiblement després de carregat (de fet fins l'aleta era un castell sense història), de la resta de l'actuació quatre de set (perfecte) i quatre de sis net amb l'agulla (amb canvis al pom de dalt de darreríssima hora) res a dir.En resum diada primaveral, amb castells molt bàsics i amb molts crios nous,penseu que si volem tenir-los a punt en el tram clau de la temporada caldrà molt sacrifici i molta feina gris com a mínim d'aquí fins a sant Joan.



En quasevol cas quin goig tornar a veure camises ratllades a la nostra plaça del rei... ara si, per nosaltres la temporada oficialment ja ha començat.