divendres, 21 d’agost del 2009

Moments de pel.lícula


Manyofilms presenta...

El remake d'un clàssic, caixa o faixa a la plaça de les cols.

Una versió més intimista amb nous protagonistes en els papers de faixesblaves petits. Per emocionar-se recordant una gesta que ja ha robat el cor a un munt d'espectadors...








Sinopsi

Les coses han canviat força a Santa Anna després de la horrorosa despenjada de Santa Tecla'08,
temps durs de renuncies i feina gris es conjuren a la plaça castellera tarragonina per excel.lència.Honor i lluita a les cols,i una única consigna possible pel 19-A victòria o mort...


--------------
Una nova versió de l'éxtasi col.ectiu que va representar santmagí08.
enmarcat en el moviment dogma, minuts d'emocions a flor de pell.imprescindibe.
"la fanguardia de cine"
----------------
Plans curts, zooms a dojo i un debut estel-lar en els papers d'anxaneta i acotxador,brutal interpretació dels menudísims Moi i Sara.De ben segur l'inici d'una carrera plena d'èxits.
"Avui toca peli"
-----------------
Encara queda molta temporada per endavant,però, caixaofaixa es ja un dels metratges imprescindibles, reflexa el que és a hores d'ara i sense cap mena de dubte un dels moments més cocaínics de l'any.
"per-versions digitals, el cine que no et pots perdre"




pd M'adhreixo plenament al sentir general , aquesta obra és per la Carla i tota la resta de la tropa Sabater.Amb gent com ells tot és molt més fàcil.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hey, que el video no lo he hecho yo. El video es de mi suegra. Sí, sí, de mi suegra, como lo oyes. Yo solo lo colgúe en el Youtuve. ¡YO NO HE SIDO!