divendres, 1 d’octubre del 2010

Deixebles de llàtzer


Deia en Saramago que cap home ha comés pecat tan greu que mereixi morir dues vegades, ho feia a pròposit de la història de Llàtzer a l'evangeli segons Jesucrist. Se m'acut que al dir aixó l'escriptor volia deixar palés que qualsevol cosa que fem a la vida s'ha d'assumir amb totes les seves consequències perque aquestes són en realitat part indestriable.

Superada l'épica i la retòrica, exhibida la capacitat de sacrifici i el sentit de militància, cal que ens aixequem i seguim caminant, però amb amplitud de mires, aixó és sabent que mai estarem lliures de donar un pas en fals i que tot sovint tocarà recomençar i renéixer, i aquest és el merit i aixo és definitivament alló que ens farà grans; Entendre que cal perdre-li la por a l'obaga perque el que ens indica és que no massa lluny hi ha llum ...

És a dir, avui a les 22.30 TOTHOM al pati, diumenge TOTHOM a plaça a empenyer des de l'arena amb els braços, a empenyer des de la grada amb l'ànima, amb l'únic objectiu de tirar AMUNT. Nosaltres no defugirem el camí per difícil que es presenti QUE SOM ELS XIQUETS DE TARRAGONA, COLLONS!!!

Pd Ahir, avui i sempre... AMUNT XIQUETS DE TARRAGONA!!!! (està clar?)

pd2La imatge,(fabulosa), de l'Antoni Coll...diada de sant Pere, recordeu? ...