diumenge, 20 de setembre del 2009

Difícil


Una reverència pel protagonista accidental de la jornada.
Perquè és el summum de la mala sort que en un castell que va perfecte se't trenqui un dels titulars indiscutibles, però perque tothom és necessari i ningú imprescindible avui la colla ha fet un canvi que denota casta i capacitat.
Reacció de colla gran vaja...
A partir d'aqui la evidència màxima que cap al cim no hi ha camí fàcil.T'hi has de deixar la pell i no sempre surt bé.I ara, a llegir entre línies amb la certesa que cap esforç caurà en terra eixorca que deia aquell...
Per tant decepció si, però més orgull encara les coses han anat malament desde el minut u, però tothom ho ha donat tot fins al final amb sentit de militància.És en diades com aquestes que una entitat ha d'ensenyar maneres.
I està clar que vindran diades millors, on els propòsits es tornaran realitats, avui no era el dia, així de senzill.
Dimecres és Santa Tecla, Recomencem?

Pd collons de colles punteres com s'han fet seva la diada!! folres i manilles verds i rosats que han posat la plaça de la font a un altre nivell, enhorabona doncs per a vilafranquins (són els millors algú ho dubta?) i vallencs (serà cert que la vella és la vella...) tres gammes extres. Gràcies!

pd 2 AMUNT XIQUETS SEMPRE!!!! (passi el que passi, faltaria més )

1 comentari:

Anònim ha dit...

recordem tambe que hi habia una altra persona k per motius laborals no pot venir i ens a ajudat parant el quatre de nou, gracies Piju!!!!
No ens n'hem sortit pero el que hem fet avui es espectacular, som grans i aixo nomes es l'inici!!!