dimecres, 31 de desembre del 2008

Recapitulem...

Adéu al 2008...

l'any que vaig passejar per Lisboa, festejar el Seu aniversari al west end Londinenc i el Meu a París, l'any que vaig anar de pintxos per Donostia, que vam descobrir la ruta del ferro al pirineu andorrà, l'any de l'aventura canadenca, l'any del tres de nou descarregat per sant magí!.

L'any que hem quedat novens al concurs en una actuació de supervivència, l'any que hem carregat el tres de nou per santa Tecla (li foti a qui li foti) i a canvi ens han dit de tot...l'any que hem patit i plorat d'impotència, de ràbia, d'orgull contingut...

L'any de la ratllosfera(ho he dit bé?), l'any del em ratllo perquè la nit es meva i em dóna la gana!, l'any en que la direcció de la coordinadora en pes ha decidit fer un monumental ridícul.

L'any en que Valls ha estat Joves i Barcelona refotudament grisa, l'any que vilafranca ha estat indiscutiblement La Millor(així en majúscules,de nou...), l'any del poder de la gent de terra ferma (menció especial pels lleidatants, la millor colla de vuit amb diferència d'aquesta temporada que fins hi tot ha "gosat" passar-nos al concurs i al rànquing de l'avui: Bandarres!! ;D)

L'any on minyons han descarregat el pilar de vuit i han estat els primers a fer el tres de nou amb l'agulla de la història, com era d'esperar, com és d'agraïr, simplement s'ho mereixen.

Lany dels tresos de set al baix gaià, l'any de la pluja...

L'any que els del serrallo n'han fet vint!, l'any que no hem actuat a La Riera (i tan bé que ens senta aquest eixerit poble)

L'any que hem organitzat un campionat de bàsquet de collons i unes xerrades castelleres que han creat precedents, l'any que associativament hem tornat a marcar el ritme i on ha quedat clar que tan tocar els collons amb el pobre Esperidió i al final l' única opció possible és la NOSTRA plaça del rei (mandahuevoooooooos!).

L'any en que hem tornat a repartir camises noves a un rime frenètic, però dos han estat clau: Dani i Moi (plas plas plas i reverències).

L'any que el jovent de la colla s'ha buscat un cau alternatiu per ratllar-se a gust (espero que algú em digui on està i què s'hi fa...) l'any del Geo Challenge (personalment no tinc ni fava de què va, però tot hom en piula així que deu ser massa...no?)

l'any en que TAMPOC hem estat presents al parc de nadal (algun dia aixó haurà de canviar costi el que costi literalment)però hem sabut fintar prou bé amb els tallers de canalla nadalencs (un 10 Joan!) .

L'any en que als fòrums s'han vist TAUS per donar i vendre (i que per molts anys).


L'any que el petit Faraó ha esdevingut El gran Faraó, pel que ha fet i perquè ha aprés a passar-les putes (condició sine qua non MATALASSERA) i així ho ha demostrat: després de tot no li han agafat ganes de marxar per cames, l'any que ve continua!!!.Tot i així, recorda noiet: els imperis s'alçen damunt de moltes llàgrimes i molts patiments, fem però que l'any que ve aquests siguin d'algú altre ...


L'any dels jocs olímpics de pekin (perdò Beijing), de Vicky Cristina Barcelona (algú l'ha vist?) i del yes,we can (i tant!), l'any de la crisi i de la devaluació del dòlar i la lliura esterlina!!.

L'any de l'Stieg Larsson i de la Mercé Rodoreda...

L'any en que definitivament vam viure perillosament (o no)

I avui s'acaba. Li direm adéu doncs.

Però que ningú pateixi encara en queden un munt!!

tots amb els raïms preparats? tots amb les calces/calçotets vermells posats? tots amb la copeta de cava i el mòbil apropet? doncs som-hi que el 2009 ens espera!









XIQUETS I XIQUETES BON ANY 9!!






I aquestes imatges glorioses com a epíleg, gràcies a Javi (manyo) i família per cedir-nos-les, mai em cansaré de revisionar-les...VINGA QUINTS AMB CONFIANÇA EEEEHHHHH!!!!

11 comentaris:

ELOI ha dit...

Felicitats per aquest any que has passat, per l'escrit i pel canvi de plantilla.

Fins avaiat.

Arnau ha dit...

Leyre, com un dels co-fundadors i co-propietaris del cau alternatiu (pis franc per l'Eloi) et dic que allí ens reunim per veure el futbol xerrar, passar-ho bé, beure, i el que ens vingui de gust, on tot amic hi és ben vingut i on intentem passar els durs messos sense castells (i de molt de fred a la plaça de la font) per seguir-nos trobant i seguir treballant perque la familia matalassera cada dia sigui més gran, amb més ganes, i amb més camises noves!!

Bon any nou per a tu també, i per als teus!!

Anònim ha dit...

Bon Any Leire, i a tots els Xiquets, matalassers, ratllats, matalassos, els d'allà dalt, etc... continuarem lluitant, que ningú ho dubti !!!

Leyre ha dit...

Bon any nois!
gràces Eloi

gràcies joan

i als/les que no goseu escriure però passeu per aquí gràcies també...

Arnau, escolta on està aquest local exactament??, es pot dir? o cal "padrí" i contrassenya per entrar-hi¿? gràcies pels bons desitjos i bon any per tu i les teus també!

Arnau ha dit...

L'emplaçament és secret, totalment!!!quedem a un lloc, et tapem els ulls, donem un tomb per Tarragona, per despistar-te, i llavors et fem entrar al local, i per sortir, quelcom similar!!

Ara en serio, està aprop de la Llar, i anem a passar l'estona, simplement. La contrasenya és tenir una de les 2 claus que hi ha, i no tenim nom encara, pero em sembla que els veteranillus li han posat nom i tot...

Per exemple, esperem que l'Eloi porti el caxarro que li ha cagat el tio per la cervesa, veritat??

Leyre ha dit...

Arnau,està a prop de la llar? quina llar? la del pernil????? és a dir prop de la mítica "murga"?? o a prop de la Llar matalassera? és a dir a la part alta? ...

i quin nom és que li volen posar "els veteranus"..una exclusivilla pel santanna vaaaaaaa!

En qualsevol cas felicitar-vos per la iniciativa! com diria el gurú constantinenc Avant sempre avant!! ;P

pd Eloi, què diuen, què el tió et va cagar un tirador de birrilla?? carai!

Anònim ha dit...

Hola, el video del 3 ho va gravar la Mònica (sí, la del "de puta mare!"). Jo..., doncs no m'acordo d'on estava en aquests moments...?

Javi (aquest manyo)

Leyre ha dit...

hola Javi! Benvingut per ací, però escolta pels comentaris qe fa Mònica (que està clar que és qui grava=gràcies guapa!) tu has d'etar al folre no???? com pot ser que no ho recordis??!!! en fí, la eufòria suposo, per haver deixat tan gradioses imatges per la posteritat et perdonem l'amnèsia, però que no es repeteixi que moments com aquest són dels que un tira en plena vellesa al banc del sinofós...

a reveure!

Anònim ha dit...

Ostres, es veritat! Quina memoria! (Es broma...)

Javi (manyo)

Anònim ha dit...

Ens deixes molt bé als lleidatans, nosaltres tenim moments que recordarem per sempre, un d'ells el d'haver realitzat aquella actuació al Concurs. Lo d'haver-vos passat és simplement anecdòtic, ja ho saps.
Per cert, m'agrada molt el títol del teu blog, s'assembla al títol d'un post que vaig publicar! jejeje

frikilandi

Leyre ha dit...

Hola Friki, un plaer tenir-te per aquí!!

Poc m'havia d'imaginar jo quan vaig arrivar de Lleida fa ja un munt d'anys que un dia una colla Lleidatana ens passaria davant per mérits indiscutibles (que no anecdòtics) en un concurs a Tarragona!

En qualsevol cas felicitats de nou,molt bona feina la que heu fet aquest any (i que duri) i no pilotejo si et dic que de vegades em pregunto què hauria passat amb la meva vida castellerament parlant si encara visqués a Lleida ;D.

En quant a lo del títol del bloc...no s'assemblarà pas tant homeeee ;P (que si, que si que m'he coipat una miconeta).


A reveure company!