divendres, 24 d’abril del 2009

Sant Jordi (II)








Sant Jordi s'arrodoneix amb castells,és la primera jornada del calendari oficial tarragoní tot i que encara es considera pretemporada perquè està lluny del tram clau i perquè a Tarragona històricament els assajos fa un mes i mig aproximadament que s'han reiniciat.



Normalment el que s'hi veu és una actuació sense massa complicacions per allò de les novetats obligades de l'inici de temporada.En qualsevol cas el que és innegable és que la inèrcia de la temporada anterior i els canvis que estiguis obligat a fer sobretot als pisos alts (que no són sempre els matreixos, aixó està clar)incideixen de forma decisiva en el plantejament de la jornada. Ahir en va ser una evidència.Segona sortida oficial i segona relliscada (en aquest cas menor) no funciona la màquina sincronitzada aixó està clar.Plantejament conservador amb castells de set reforçats, dos bàsics (tres i quatre) i un de set i mig, el cinc que s'ha de desmontar per indecisió de la acotxadora del dos, tot i que la estructura no evidencia cap problema...el substituim per un quatre amb l'agulla on per dalt hi ha "jaleo"... pilar de cinc, el primer de l'any, tres pilars de quatre. I res més.

En qualsevol cas les diferències amb els Sant Jordis pretèrits inmediats són més que notories, dóna la sensació que tot i que ara és moment de feina gris i poc lluida també és moment d'acció.Hem estat coherents a l'hora de solventar determinades mancances, ara caldrà ser també imaginatius.Hi ha molta feina a fer.La bona noticia és que disposem de temps, no ens encantem.
Per cert...Amunt Xiquets!!!, sempre.